AKQA tappar toppchefer, anställer från svenska konkurrenter

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

AKQA's 11:e kontor, det svenska i Göteborg börjar nio månader efter uppstarten att forma sig. En handfull nya medarbetare har tagits in från konkurrerande byråer. Men inte främst ifrån Volvos tidigare byrå DigitasLbi, som många trodde. En svensk säljchef har tagits in från Ottoboni, samt några roller inom det kreativa från Stopp / Mediamonks och Union. Men bolaget växer inte direkt. En del av strategin att flytta konceptarbete till England och utveckling till låglöneländer som Indien....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment