Högst rankade Episerver partners 2016, de överger plattformen

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Partnerlistan hos Episerver är även i år en dynamisk historia. Det finns fler svenska Premium partners än Solution partners just nu, 29 mot 23 stycken.

Star Republic är bland de nya som klarat av Premium-spärren med sina nio certifierade. Rikstäckande Consid är även för andra året Premium-partner likväl som mer resursfokuserade DevCore och B3IT med blott tre certifierade.

Flertalet aktörer lämnar även den högre nivån. Eller är helt borta. En av dessa är tidigare högt rankade Premium-partnern Avantime som enligt uppgift nu helt ska lämnat Episerver för andra satsningar som SharePoint och egna produkter. Även deras välkända seglingssatsning, ett intresse de tidigare delade med Episerver verkar kylts av en aning (se bild från Facebook i januari).

Noterbara partners som nu ”bara” står på Solution-nivå är Acando (Connecta), Claremont, Evry, Cybercom, iStone, Ninetech och numera Drupal-fokuserade Intellecta.

På den absolut högsta, globala nivån ligger de som även först utsågs kvar för tredje året: Nansen, Valtech och Possible. Men de får sällskap av Amaze, som MKSE skrivit om tidigare, samt nya globala aktören DigitasLbi.

Totalt har Episerver närmare 900 partners i 30 olika länder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

Kommentarer

  1. Båten @avantimegroup är borta från Visby hamn nu… Sjönk den?

Leave a Comment