AMF installerar Office 365 intranätstöd för 350 nya ”hemmakontor”, samlar Episerver externt

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nyligen har AMF lanserat sin nya "digitala arbetsplats". Den "digitala arbetsplatsen" är byggd i Microsoft Office 365 och kommer användas av samtliga 400 egna medarbetarna. Det agila teamet bakom digitalprojektet ska ha lagt in en extra växel under pandemin för att verkligen ta ett helhetsgrepp över den digitala arbetsplatsen för alla sina medarbetare. Och de 350 nya "hemmakontoren" som byggts upp sedan i mitten av mars. Samtidigt som medarbetarna fick sin nya digitala arbetsplats ”Kompassen” på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon