Gråhåriga Acquia-kunder tar över Drupal Association, allt färre kodare

In Nyheter, CXM, Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Som tiderna har förändrats inom Drupal. Från att, inom den egna oberoende föreningen Drupal Association, ha letts av färgstarka och utåtriktade open source PHP-kodarprofiler som Morten Birch är det idag ett mer homogent, seniorgäng av flera gråhåriga kostymer som leder Drupal Association. Senast in som utvald till styrelsen är amerikanska Lo Li, CIO Global Consumer Solutions Equifax som enbart varit en medlem på Drupal.org några få månader. I listan av Board of Directors finns idag även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon