Anima wearables ska sälja via Sitecore Experience Platform lösning

In CXM, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Malmöbaserade Anima står nära en första produktlansering inom wearables och IoT. Inför det ska även en ny global webb- och e-handelslösning lanseras. Satsningen ska bli hjärtat i Animas digitala affärsnärvaro och erbjuda kunderna "personliga digitala helhetsupplevelser". Kodexe ansvarar för att etablera e-handeln som landar på en Sitecore Experience Platform lösning. Bert-Ola Frostensson, Head of Sales på Anima, är ansvarig för e-handelsplattformen och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete. ”- Vi valde Kodexe för deras breda och djupa kompetens inom digitala...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment