Drupal tvingas lägga ned WordPress-utmanaren Drupal Gardens

In Cloud / Förvaltning, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I slutet av sommaren lägger Acquia till slut ned allt som har med Drupal Gardens att göra. Satsningen tog aldrig fart, trots flera försök där satsningens tillväxtsiffror (625 nya användare i veckan 2013) internt hyllades för några år sedan. En klar anledning var att gränssnittet och kontrollen av den driftade Drupalwebben var alltför komplex för gemene man. När WordPress-utmanarna Wix, Tictail och Squarespace snarare vart mindre avancerade än WordPress visade sig Gardens vara helt fel väg...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment