Ännu en kommun lämnar EPiServer för SiteVision Cloud

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Örkelljunga kommun är ännu en i raden av kommuner som går över från en EPiServer upprättning för istället landa på en SiteVision, molnbaserad lösning. MKSE.com har följt denna utveckling i några tidigare artiklar i år.I detta fall är det förvisso en minst sagt utdaterad EPiServer 4 som inte fick uppgraderas. Trots att versionsnumret är fyra siffror högre och produkten en helt annan så påvisar det faktumet att systemtillverkare bara får en chans att etablera sig. Därefter är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment