Ännu en kommun lämnar EPiServer för SiteVision Cloud

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Örkelljunga kommun är ännu en i raden av kommuner som går över från en EPiServer upprättning för istället landa på en SiteVision, molnbaserad lösning. MKSE.com har följt denna utveckling i några tidigare artiklar i år.

I detta fall är det förvisso en minst sagt utdaterad EPiServer 4 som inte fick uppgraderas. Trots att versionsnumret är fyra siffror högre och produkten en helt annan så påvisar det faktumet att systemtillverkare bara får en chans att etablera sig. Därefter är varumärket besudlat.

Den nya externa webbplatsen är även en paketerad standardlösning med de vanliga ikonerna, responsivitetet och navigeringen som man får med dessa typer av SiteVision mallpaket. Erfarna Limepark står bakom.

0st
bor i kommunen
Globalt fokuserade EPiServer lär inte gråta över Örkelljunga kommuns med sina 4818 invånare. Men kommunkartan håller så sakteligen på att förändras. Och påverkar det EPiServers större kunder inom offentlig sektor har de ett större problem.

Kommunernas val av webb

Vill ni också ha stenkoll på vilka kommuner som lagt pengar på vilket CMS, vilken konsult och vilken övrig systemupprättning? Missa inte denna omfattande lista över de senaste 8 årens plattformsupphandlingar och val.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tillväxtverket släpper nytt med finansiering och kunskap i fokus

Leave a Comment