Hippo löser e-handelsbehovet med tyska Commercetools Sphere.io

In Commercetools, Java, Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vilken e-handelsprodukt ska ert CMS gå till sängs med? Holländska open source java-CMS:et Hippo har fattat sitt beslut. De har just inlett ett samarbete med Commercetools för att inte stå handfallna när alla e-commerce krav dyker upp i upphandlingarna.Samarbetet är tänkt att integrera den tyska produkten Commercetools Sphere.io med Hippos personalisering, relevans och onsite content targeting. Just Hippo står, liksom många konkurrenter, inför flera banbrytande beslut denna vår och sommar i sin jakt på att kundupplevelseanpassa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment