Ännu en myndighet flyttar över till Consid, tar uppdrag från Knowit

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid vann upphandlingen att förvalta webb, intranät och mobilapp för Arbetsgivarverket i en 3,5 Mkr affär. Arbetsgivarverket är en Episerver kund som tidigare jobbat med främst Knowit. Arbetsgivarverket är medlemsorganisation för statliga arbetsgivare och en förvaltningsmyndighet. Arbetsgivarverket utvecklar och samordnar den statliga arbetsgivarpolitiken och tecknar kollektivavtal för 250 000 statsanställda. Per-Åke Adolfsson, regionansvarig för Consid Ljungby och ansvarig för ramavtalet menar att Consid förståelse för de olika kommunikationskanalerna passade myndigheten väl, vilket ledde till vinsten....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon