ASUS skapade ”O2O” strategi för kund, byggde integrerad B2C/B2B e-handel på Adobe

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ASUS har globalt nyligen valt att samla alla sina e-handelsambitioner i en enda gemensam plattform för B2B- och B2C e-handel. De valde ut en Adobe Magento 2 B2C / B2B paketering för detta. Magento Commerce 2 ska valts ut då den var flexibel nog och hade god initial funktionalitet. Det enhetliga tillvägagångssätt för B2C och B2B på en enda webbplats med hög anpassningsnivå uppskattade ASUS. Projektet ska inletts med att integrera en ny offline-till-online (O2O) strategi...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon