Avanza redesignade om från skratch med Apegroup

In Adobe AEM, Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apegroup står bakom en ny app för nyblivna "storbanken" Avanza. Den nya appen ska hjälpa kunderna hålla koll på besparingar, se säkerhetsärenden och få de senaste nyheterna. Dessutom går det att handla aktier via appen. Appen kom till då Avanzas kunder inte interagerade med den gamla designen i tillräckligt hög omfattning. Beslut togs att designen skulle göras om från skratch.Utmaningar var att hitta rätt färgskala, rutnät som fungerar med detaljerad aktieinformation och mycket mer. Mikael Danielsson...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment