Drupal 8 av Wunderkraut för studieförbundet

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Wunderkraut knyter till sig ännu en kund på nya Drupal 8. Det är studieförbundet Bildas som idag köper in en ny webbplats på plattformen. Bilda var tidigare Episerver och även en gammal Episerver RelatePlus community användare. Den nya sajten ska: Erbjuda en personlig, målgruppsanpassad upplevelse Att den ska vara tillgänglig och responsiv En tätare integration mot studieförbundens gemensamma administrativa system "Gustav" " - Vår webb behöver räcka till för många olika behov, vara mycket användarvänlig och också flexibel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.