Både Drupal och Umbraco .NET Open Source för ABBA

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

TouringX / Touring Exhibitions Sweden AB (med Universal) och Stockholmsbaserade Bazooka har släppt ABBAworld.com på Drupal. Strax efter att Malmöbaserade SBBS Solutions fick göra ABBA´s andra webbplats abbasite.com på .NET-baserade Open Source systemet Umbraco. Bazooka har gjort design, koncept, front-end utveckling (Flash, Actionscript) och backend-programming (PHP) och integration i Drupal. Mycket discokula, bilder och film är det på communityt. Den främst historikspäckade sajten innehåller information om gruppen, möjligheten att se filmer, köpa ABBA-saker och gå med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment