Bonnier Tidskrifter flyttar mer från EPiServer till WordPress

In CDP, DMP, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Odd Alice berättar att arbete med att flytta Bonnier Tidskrifter alla tidskrifter från EPiServer till WordPress fortsatt på sitt tredje år.Teknikens Värld, Allt om Mat, Damernas Värld, med flera ligger numera på den redaktionella WordPress-plattform bolaget tagit fram. Plattformen är anpassad med egna, speciella kommunikationsvägar till olika gällande annonsnätverk. Flytten från EPiServer och EPiServer Commerce skedde genom specificerade exporter som sedan kunde läggas ut hos olika leverantörer över hela världen. Allt verifierades sedan av Odd Alice i Sverige och slutligen även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.