Historiska Museet går live på WordPress, överger EPiServer

In API, Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bazooka har lanserat nya Historiska.se som gått live på en WordPress upprättning. Projektet startade hösten 2014 och följde på ett arbete internt med beslutsunderlag, behovsanalys, systemspecifikation och utvärdering av publiceringssystem. Och i det arbetet rök den tidigare EPiServer-plattformen framtagen av KnowIT.Den nya sajten ska förmedla känslan av Historiska som plats, hus och ge en överskådlig bild av alla museets föremål. Det digitala besöket ska levandegöras för de som inte kan besöka det fysiska museet. Fokus låg på upplevelse och berättande med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.