Box.net jämför sig med SharePoint

In Alfresco, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det fungerar bra att nämna SharePoint i sin egna marknadsföring. Alfresco gör det framgångsrikt sedan tidigare. Nu ansluter sig, tämligen otippat för oss som använt tjänsten, Box.net. Med färskt riskkapital syns det vilken strategisk väg företaget vill gå då de börjar kallar sig själva en dokumenthanterings/informationssystemsaktör värd att ställa mot MOSS 2007. SharePoints marknadsandelar är betydande. Främst i USA har många projekt- och webbansvariga egna erfarenheter av SharePoint MOSS 2007. Dessa vill nu Box.net nå med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment