BRIO valde Sitecore av Omegapoint

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kim Wikbrand berättar att Sitecore-partnern Omegapoint fått uppdraget att konvertera BRIOs site till Sitecore CMS. Idag rockar BRIO en minst sagt Flashtung sak. Förstår redaktörerna vill lämna det gränssnittet. BRIO ska prioriterat språkstöd, arbetsflöden, bloggfunktioner, SEO samt marknads- och kampanjhanteringsfunktionalitet. Andra krav var: Hantering av flertal marknader med olika språk Blogg- och chattfunktionalitet Enkät och undersökningsfunktioner Integration mot Sharepoint samt en intern mediabank Kompetent redigeringsgränssnit Undrar om inte ett fördelaktigt pris även finns med någonstans i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment