Byggnads live på EPiServer / EPiServer Community av Softronic

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Byggnads nya webbplats Byggnads.se är lanserad på EPiServer CMS 5 och EPiServer Community 3 av Softronic. Arbetet påbörjades i juni 2008 då Softronic fick uppdraget att konstruera webbplatsen som skulle bli användbar, informativ och engagerande. Webbplatsen ska kunna skapa opinion och leda till öppen diskussion runt aktuella frågor som berör förbundet och Byggnads verksamhet. Integration mot verksamhetssystemet ByggIT (tidigare levererat av Softronic) är en av delleveranserna. Communityt är stängt för andra än medlemmar med medlemsnummer. Startsidan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och nu är funktionen populära sökningar avaktiverad. Till er tjänst! ;)

    Men ändå en bortkastad, helt OK user story. För det finns även filter för en bra funktion som “Populära sökningar”, Softronic och Byggnads! “Rekommenderade sökningar” allena blir lite kantigt och skriver besökarna på näsan. Iaf med 5 ord.

  2. Författare

    Och nu är funktionen populära sökningar avaktiverad. Till er tjänst! ;)

    Men ändå en bortkastad, helt OK user story. För det finns även filter för en bra funktion som “Populära sökningar”, Softronic och Byggnads! “Rekommenderade sökningar” allena blir lite kantigt och skriver besökarna på näsan. Iaf med 5 ord.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.