Byråkoncernens fokus på SaaS och brand experience kommunikation fungerar i pandemin

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Thinc Jetty Collective med 60-talet egna konsulter är verksamma inom kommunikationsbranschen och koncernen består av en grupp av bolag inom system, kommunikation och struktur. Thinc Jetty Collective kan i sin senaste delårsrapport redovisa en ökad omsättning med 48 procent under 2021. Under pandemin ska bolaget fått in flera nya kunder som Volvo Group AB, Italienska turistbyrån, Stockholms Stad, Arbetsförmedlingen och Göteborgs Stad. Koncernbolagen jobbar främst med att "tänka ut och genomföra idéer". Men det är ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon