Länsförsäkringar inleder året med ny Martech-avdelning

In Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Länsförsäkringar som erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner har inlett året med en mindre omorganisation och öppningen av en ny, egen martech-enhet. En inte helt ovanlig trend hos större svenska inhousestarka företag, som jobbat med agila team i 1-2 år och nu även vill få samma, bättre kontroll på alla sina 3:e partssystem och deras biosfär samt kostnader. Det blir en ny del inom egna avdelningen Marknad och digital försäljning som ska sköta all martech för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon