Akustikmiljö handlar upp Litium SaaS weeb och PIM, byter bort Drupal

In litium, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Akustikmiljö har valt att handla upp en ny digital teknisk miljö på Litium SaaS-plattformen. Detta för att få en webblösning som bättre levde upp till företagets förväntningar. Uppdraget var att bygga en ny webb på plattformen Litium, integrerar befintligt affärssystem, implementerar PIM-system och utvecklar ytterligare en rad funktioner för ett sömlöst produktflöde för Akustikmiljös kunder. Därmed ersätts en tidigare Drupal CMS open source. Toxic Interactive Solutions är partner i projekten. Akustikmiljö har 30 års erfarenhet av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon