Cake handlar upp nya byråer, ny e-handelsstrategi på Centra och Sanity av NoA Ignite

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, PWA, Sanity by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Elfordonstillverkaren Cake med ridecake.com har handlat upp nya byråer och kastat ut en del gamla som varit med sedan pionjärens start. Fullservicebyrån AWB fick uppdraget att öka synlighet genom varumärkesbearbetning samtidigt som NoA Ignite ska sköta Cakes ”digital shopping experience” med fokus på ”global scale-up”.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Den nya ehandeln är en Centra ehandelsplattform med norsk Sanity.io Content Cloud samt Next.js och React frontend frameworks. NoA berättar idag de fått sköta allt från UX/UI design till headlessutveckling och teknisk arkitektur för Cake.

0 st
cyklar ska säljas i år

Cake ska tidigare under uppstart och uppfasningsåren ha jobbat med bl aDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Netlify headless får 22 mdr värdering, anledningarna till hysterin


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon