Nya Handels.se går live på WCAG 2.1 AA Optimizely i molnet

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tietoevry Create berättar de är klara med nya Handels.se för Handelsanställdas förbund. Redan sommaren 2020 inleddes så arbetet med att bygga om hela webbplattformen med en inledande förstudie. Projektet skulle leda till en professionell digital kommunikationskanal för Handels med målet att på ett modernt sätt öka kännedomen om och stärka bilden av Handels som ett fackförbund att lita på och öka antalet nya medlemmar i förbundet.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – Den viktigaste drivkraften har varit att skapa en webbplats för alla, den ska helt enkelt följa alla de riktlinjer och designkrav som finns för att göra den tillgänglig.”

Säger Karin Nordin Söderlund, Kommunikationschef, Handels.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fyra ledare i nya Forrester Wave Commerce Solutions B2B 2024, Oracle eliminerade

Det är en WCAG 2.1 AA webb på Optimizely CMS i molnet. Google Tag Manager, GA och Cloudflare (från Optimizely molndriften) används också.

Handels organiserar ca. 155 000 medlemmar som arbetar inom butik, lager och i e-handel. Även frisörer, anställda i skönhetsbranschen och tjänstemän i folkrörelsen är med i Handels.

0 st
medlemmar har förbundet