Cake och 64 kunder till live på Centra headless e-commerce

In Centra, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Centra har rapporterat några nya högprofilerade case. Ett av dessa är svenska Cake elmotorcyklar med egna uppdaterade närvaron på ridecake.com. Det är en Centra headless ecommerce med PWA med React.js, Next.js och Usercentrics Cookiebot.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Under 2022 gick hela 65 nya varumärken live på Centra enligt bolaget själva. Däribland stora namn som Djerf Avenue, Chimi Eyewear, OAS, Byon och Ole Lynggaard.

” – Vi är väldigt stolta över våra framgångar under 2022. Vi har lagt fullt fokus på att fortsätta bygga världens bästa produkt och att stärka upp samtliga avdelningar med personal, men främst inom produktutveckling, sälj och support för att kunna hantera vår växande kundbas. Under 2023 ligger fokus på att fortsätta växa utanför Sveriges gränser med ett initialt fokus på Danmark och Storbritannien, där vi ser att det finns många världsledande mode- och livsstilsvarumärken som idag saknar rätt funktioner för att lycka med sina digitaliseringsprojekt. Det är där vi kommer in.”

Säger Martin Jensen, VD på Centra. Centra grundades 2016 och är har idag kontor i Stockholm, Sverige, Wroclaw, Polen och New York, USA.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nudiet överger Centra för Shopify Plus, anledningarna att överge headless och composable commerce 2024