Care of Haus satsar på öppen källkod, tar över enmannabolag

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Västeråsbaserade Care of Haus som står bakom kampanjer för Subway och Canal Digital tar över den lokala, mindre byrån Flowcom. Flowcom, med MKSE-aktiva Andreas Ek, är en förespråkare av WordPress och Umbraco open source projekt. Med en bakgrund som EPiServer-utvecklare jämför Andreas ofta plattformarna mot varandra. Care of Haus säger själva också att övertagandet är en satsning på att få in öppen källkodsteknik i huset. Därmed ansluter de sig till... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej Martin Edström!
  Flowcom har flertalet anställda som nu ingår i Care Of Haus digitala satsning.
  Umbraco har Flowcom aldrig levererat, EpiServer har tidigare ingått men sedan tre år tillbaka slutat upp med det.
  WordPress använder vi som basplattform inklusive Continuous Integration/deployment och dedikerad support.
  Du är välkommen att höra av dig för med information kring läget så slipper du gissa saker till din blogg.

 2. Kul att ni är flera. Hur många då? Gick på årsredovisningen för att inte behöva gissa. Umbraco kom med då du uttalat dig om den plattformen en 20-25 gånger de senaste åren här och på nätet. Har uppdaterat! Lycka till i nya boet.

 3. Dom var tre i Flowcom när dom köptes av Care Of Haus. Som jag ser det så handlande det om att rädda spillrorna av Flowcom.

Leave a Comment