Care of Haus satsar på öppen källkod, tar över enmannabolag

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Västeråsbaserade Care of Haus som står bakom kampanjer för Subway och Canal Digital tar över den lokala, mindre byrån Flowcom.

Flowcom, med MKSE-aktiva Andreas Ek, är en förespråkare av WordPress och Umbraco open source projekt. Med en bakgrund som EPiServer-utvecklare jämför Andreas ofta plattformarna mot varandra.

Care of Haus säger själva också att övertagandet är en satsning på att få in öppen källkodsteknik i huset. Därmed ansluter de sig till byråer som River (som nyligen fått open source-koncernkollegor i form av Drupalfokuserade Propeople) samt F&B, MRM och Söderhavet (som alla har inhouse WordPress-kompetens). Care of Haus har även en WordPress för att driva sin egen sajt.

0
till anställd får det nya Care of Haus

Care of Haus har själva 38 medarbetare. Flowcom AB omsatte 1 Mkr brutna året 2013 med en anställd. Sedermera borde det nya bolaget ha 39 anställda. Gamla Flowcom.se-sajten är redan ompekad.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nova köper två nya byråer, nu över 600 anställda och 800 Mkr omsättning

Kommentarer

 1. Hej Martin Edström!
  Flowcom har flertalet anställda som nu ingår i Care Of Haus digitala satsning.
  Umbraco har Flowcom aldrig levererat, EpiServer har tidigare ingått men sedan tre år tillbaka slutat upp med det.
  WordPress använder vi som basplattform inklusive Continuous Integration/deployment och dedikerad support.
  Du är välkommen att höra av dig för med information kring läget så slipper du gissa saker till din blogg.

 2. Kul att ni är flera. Hur många då? Gick på årsredovisningen för att inte behöva gissa. Umbraco kom med då du uttalat dig om den plattformen en 20-25 gånger de senaste åren här och på nätet. Har uppdaterat! Lycka till i nya boet.

 3. Dom var tre i Flowcom när dom köptes av Care Of Haus. Som jag ser det så handlande det om att rädda spillrorna av Flowcom.

Leave a Comment