Så blev Expressens nya läsplattesatsning

In Android, iPad, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Expressen.se har lanserat den nya tablet satsning som CTO Peter Frey berättade om för MKSE innan sommaren. Det är en tabletmåttfixerad layout med fingervänliga länkknappstorlekar och ett omfattande infinite scroll uppbyggt löp. Menyer landar i både en fixerad "hamburgare" till vänster och Expressen TV innehåll samt visst annat innehåll kolumnförs till höger. Det är relativt stora typsnitt jämfört med desktop varianten. I övrigt är det inte så jättemånga iPad-anpassningar jämfört med den tidigare desktop-varianten. Sidoscroll (omåttligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment