Case om hur kostsamma Polopoly migreras till Drupal

In Featured, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Polopoly må nå nya framgångar i Tyskland och Norge, men de får tuff kritik i Danmark. Ett case om när Bonnier Publications danska hälsomagasin I Form migrerade över från Polopoly CMS till Drupal CMS har publicerats. Java-baserade Polopoly fanns tidigare på samtliga Bonnier Publications 40 sajter. På fem olika nordiska språk. Men Polopoly ansågs inte fungera optimalt. Speciellt programmeringen av sajterna tog för lång tid (kostade för mycket). Även för minsta justering av kod eller utseende....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.