Annonser in i sökning med Auto complete

In Drupal, Nyheter, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Web2.0 folket är innovativa och försöker monetarisera med reklam där besökaren minst anar det. Precis som i den riktiga världen. Amerikanska PredictAd har byggt en sökmodul som fyller i med auto complete, eller föreslagna ord baserat på inslagna tecken. Och samtidigt läggs in annonser in längst ned i sökdropdown'en. Ska fungera med vilket CMS som helst och finns redan som modul för de större, som Wordpress. Auto complete som fenomen syntes överallt under 2008, men utvecklarna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.