Centuri får internationell plattform på WordPress av Stormfors

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

B2B-företaget Centuri satsar på en internationell expansion och som ett led i expansionen har ett nytt helhetsgrepp om kommunikationen tagits med Stormfors. Först ut är en kommunikationsstrategi med tydlig identitet, budskap och position. En av utmaningarna för företag i snabb tillväxt är att undvika att deras kommunikation tar sig olika uttryck på olika marknader och på så vis splittrar deras varumärke. Centuris olika ländernas marknadsavdelningar har en enhetlig, tydlig plattform att utgå ifrån. Det ledde till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.