City.se re-lanserad på WordPress CMS

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

För 32 månader sedan valde City.se att ta fram en mycket statisk sajt signerad Bazooka och deras egenutvecklade Feber.se bloggplattform. Sajten blev lustigt nog allt mindre aktiv under slutet av 2008 och 2009. Tidningen har 402 000 läsare och valet att "inte satsa på en sajt" upprörde många då den fysiska tidningen fortsatte komma ut. Även om även den gick ned i upplaga. Nyskapade City.se med chefredaktör Stefan Sjödin väljer att flytta till WordPress CMS. Sajten har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment