Sitecore 6.2 av Pyramid för Skånska Energi

In Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Sitecore tar ännu en Skåne-referens. CMS:et i version 6.2 ska ligga i botten av den nya webbplattformen till Skånska Energi. Skånska Energis målsättning med den nya webbplattformen är att hemsidan ska leverera nytta för besökarna. Per Eliasson, VD, Skånska Energi förklarar beslutet: "Sitecores verktyg uppfyller våra krav och plattformen säkerställer med sitt enkla redaktörsgränssnitt, vår satsning på marknadsföring och integration mot andra system. Dessutom uppfylls våra önskemål om att höja... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Och NU är SiteCore 6.3 Skånska Energi http://www.skanska-energi.se projektet klart. Innehåller blandannat funktioner för att beräkna årlig elförbrukning. http://www.skanska-energi.se/Privat/Pages/Kundservice/Ska-du-flytta/Flyttformular var snyggare än inloggning: http://energi.skanska-energi.se/CustComNet/App/Default.asp

  Arbetsgruppen:
  Jan Axelsson – Projektledare
  Patrik Holmberg – Systemarkitekt
  Ricky Fasshauer – AD
  Axel Beijnoff – Programmerare
  Johan Kvint – Programmerare

Leave a Comment