Sitecore 6.2 av Pyramid för Skånska Energi

In Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Sitecore tar ännu en Skåne-referens. CMS:et i version 6.2 ska ligga i botten av den nya webbplattformen till Skånska Energi. Skånska Energis målsättning med den nya webbplattformen är att hemsidan ska leverera nytta för besökarna.

Per Eliasson, VD, Skånska Energi förklarar beslutet:

”Sitecores verktyg uppfyller våra krav och plattformen säkerställer med sitt enkla redaktörsgränssnitt, vår satsning på marknadsföring och integration mot andra system. Dessutom uppfylls våra önskemål om att höja vår interaktivitetsgrad på webben i framtiden.

Det som också har vägt in i beslutet är Sitecores visionära mål, arbetssätt och attityd till kunder och som vi tycker passar oss väl.”

Även Sitecores Online Marketing Suite ingår i leveransen och det är trogna partnern Pyramid med VD Ulf Vanselius som nu får se till att leverera för att leva upp till Pers fina ord.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sitecore vinner Sephora Marketing Automation AI-uppdrag

Idag kör energibolaget, som omsätter omkring 347 Mkr, ett gammal VB-skrivet hack-CMS.

Kommentarer

 1. Och NU är SiteCore 6.3 Skånska Energi http://www.skanska-energi.se projektet klart. Innehåller blandannat funktioner för att beräkna årlig elförbrukning. http://www.skanska-energi.se/Privat/Pages/Kundservice/Ska-du-flytta/Flyttformular var snyggare än inloggning: http://energi.skanska-energi.se/CustComNet/App/Default.asp

  Arbetsgruppen:
  Jan Axelsson – Projektledare
  Patrik Holmberg – Systemarkitekt
  Ricky Fasshauer – AD
  Axel Beijnoff – Programmerare
  Johan Kvint – Programmerare

Leave a Comment