Creuna vann Semper.. på Drupal

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Creuna fortsätter ta en del ramavtal som inkluderar CMS-uppgraderingar och löpande förvaltning. Nu har koncernen, som kallar sig "Sveriges största webbyrå" tagit hem Semper kontot. Intressant i sammanhanget? Det är ett Drupal-uppdrag (Nodeone har bl a varit inne där) och inte EPiServer som Creuna främst rört sig inom annars. Semper har säkert fortfarande rätt att använda andra konsulter, men visst måste Creuna snackat en del PHP, open source och Drupal för att bli "huvudbyrå inom digitala...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment