Expressen.se byter bloggplattform till WordPress CMS

In MU / Multisajt, Nyheter, Polopoly Atex, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Expressen.se blir de senaste snart lansera en ny, extern MU-bloggplattform till sin nuvarande Polopoly CMS. Men oj vad projektet dragit ut på tiden. Det hela har tagit mer än ett år. Nu har dessutom socialt ansvarige Emanuel Karlsten sagts upp/sagt upp sig. Men beslut är fattat. På Expressen.se blir det framöver WordPress 3 MU CMS för bloggar. Det är initialt svenska Twitter-sfären som bestämt det (!). Ett inte helt otippat... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Trevligt, då kanske de borde kolla på detta, en plugin som gör det möjligt att sortera om hela förstasidan på wp. http://bit.ly/i2bzl9

  2. Det finns inget som heter ”WordPress MU”…

  3. Blir missvisande eftersom det förr just hette WordPress MU och nu mer heter WordPress MS (multisite). Lägger man då dessutom till ”3” så blir det snurrigt värre ;)

Leave a Comment