DagensMedia mobilsajt är stabil

In Escenic, iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Efter att dragits med allvarliga buggar i två veckor har DagensMedia fått till sin mobilsajt /iPhone anpassade sajt mobil.dagensmedia.se på Escenic. Sajten jobbar med "fönster" som via script öppnas upp. Med en ovanliggande kryssruta (läser man inte nedåt?) kan dessa "fönster" stängas ned igen. En sida mobilsida laddas utan post-back och med en laddningsindikator. Scriptet styr både  artiklar och olika typer av kategorilistningar. Det ser trevligt ut, även om det... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du uppmärksammar och gillar mobilsajten. Jag är en av de (från Oktavilla) som arbetat med designen och gränssnittet för den. Såg din kommentar om stäng-rutan och den ska mycket riktigt ligga i botten av artiklarna. Måste ha varit något tillfälligt fel bara, för det gör den nu när jag tittar. Även topploggan ska som sig bör vara länkad, så jag är tacksam för att du uppmärksammar oss på att det fallit bort.

Leave a Comment