DagensMedia mobilsajt är stabil

In Escenic, iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Efter att dragits med allvarliga buggar i två veckor har DagensMedia fått till sin mobilsajt /iPhone anpassade sajt mobil.dagensmedia.se på Escenic. Sajten jobbar med "fönster" som via script öppnas upp. Med en ovanliggande kryssruta (läser man inte nedåt?) kan dessa "fönster" stängas ned igen. En sida mobilsida laddas utan post-back och med en laddningsindikator. Scriptet styr både  artiklar och olika typer av kategorilistningar. Det ser trevligt ut, även om det är ganska svårt att via "krysset"...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du uppmärksammar och gillar mobilsajten. Jag är en av de (från Oktavilla) som arbetat med designen och gränssnittet för den. Såg din kommentar om stäng-rutan och den ska mycket riktigt ligga i botten av artiklarna. Måste ha varit något tillfälligt fel bara, för det gör den nu när jag tittar. Även topploggan ska som sig bör vara länkad, så jag är tacksam för att du uppmärksammar oss på att det fallit bort.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.