Derome köper in B2B e-handel, Marketing Automation och UX

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Columbus samt nätverket Lorentz & Friends är klara med delar av en ny webb/blivande e-handelsrelease för bostadsföretaget Derome. Columbus stod för utveckling back- och frontend samt övriga delar. Partnern Lorentz & Friends stod för prototyp, digital styleguide, research, workshops, coachning av marknadschefer och medarbetare samt att agera produktägare i den nya webbreleasen. “Vårt gemensamma projekt är det projekt som varit roligaste under det senaste året. Det var arbetssättet och känslan i gruppen som inspirerade oss...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon