Derome köper in B2B e-handel, Marketing Automation och UX

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Columbus samt nätverket Lorentz & Friends är klara med delar av en ny webb/blivande e-handelsrelease för bostadsföretaget Derome. Columbus stod för utveckling back- och frontend samt övriga delar. Partnern Lorentz & Friends stod för prototyp, digital styleguide, research, workshops, coachning av marknadschefer och medarbetare samt att agera produktägare i den nya webbreleasen.

“Vårt gemensamma projekt är det projekt som varit roligaste under det senaste året. Det var arbetssättet och känslan i gruppen som inspirerade oss och pushade oss att prova nytt. ”

Säger Linda Andersson, Marknads- och Kommunikationschef Derome.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kappahl handlar upp ny partner inom digitalisering och kundupplevelse

Nya derome.se återfinns på en Litium Studio CMS/B2B e-handel med APSIS Lead Marketing Automation stöd. Nästa steg ska enligt teamet bli en b2b e-handel för framför allt bygghandlare. Tidigare har Derome jobbat med Spot On för litium-utvecklingen. Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med affärsområden.