SAS och Eurobonus skyldiga 6,6 mdr, hanterar frustrerade kunder i nytt lojalitetsprogram

In Adobe AEM, CRM Customer Relationship Management, CXM, E-handel, Java, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det har varit en minst sagt utmanande vår för SAS där upp till 9 av 10 plan står på marken och 90 procent av personalen har permitterats. Resor total värda 6,6 miljarder kronor har brunnit inne och skapat tusentals uppretade resenärer som inte vet om de får sina pengar tillbaka på något sätt. För att hantera denna kundskara och dämpa deras irritation och oro har SAS idag köpt in ett... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon