Designföretaget Mateus handlar upp Centra headless, ersätter WooCommerce

In Centra, E-handel, Nyheter, PWA, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Centra berättar att design- och keramikvarumärket Mateus just lanserat sin nya headless online store på Centraplattformen. Det är byrån Made People som står bakom ny design och digitalt ID. Webbplatsen ska erbjuda en mer levande shoppingupplevelse samtidigt som Mateus "edge" keramiska produkter visas upp för köpare som vill komplettera sitt moderna retrohem. Sajten är byggd med Vimeo video, Vue.js, Nuxt.js och Node.js. E-handelskonsulterna på Grebban berättate under 2017 att de jobbade med Mateus som kund på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon