Designföretaget Mateus handlar upp Centra headless, ersätter WooCommerce

In Centra, E-handel, Nyheter, PWA, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Centra berättar att design- och keramikvarumärket Mateus just lanserat sin nya headless online store på Centraplattformen. Det är byrån Made People som står bakom ny design och digitalt ID. Webbplatsen ska erbjuda en mer levande shoppingupplevelse samtidigt som Mateus ”edge” keramiska produkter visas upp för köpare som vill komplettera sitt moderna retrohem.

Sajten är byggd med Vimeo video, Vue.js, Nuxt.js och Node.js. E-handelskonsulterna på Grebban berättate under 2017 att de jobbade med Mateus som kund på en WooCommerce med vissa personaliserade produkter och de fick även i uppdrag att ta fram ”tillhörande trycksaker”. Den ryker alltså nu så pass kort tid efter, för det svenska alternativet Centra.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Outdoor-varumärket handlar upp ny e-handelsplattform, ut med Shopify Plus

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss