Det nya i EPiServer Community 4

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Under EPiServer Partner Summit 2010 i Malmö och i Köpenhamn presenterades kommande EPiServer Community 4 för första gången. Produkten Community 3 med 15 månader på nacken är fortfarande mycket mer lik gamla NetStar 3 än en EPiServer-produkt. En uppgradering har varit minst sagt välkomnad, främst om du frågar inom tekniska kretsar. Vad hittar vi då i den kommande, omskrivna versionen? Det finns äntligen fritext sökning. Tidigare har det bara gått... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Åja, så okänt är väl inte Live Writer? Dessutom använder Live Writer samma protokoll som övriga bloggverktyg. Det går bra att köra LW mot WP.

    Att EPiServer fokuserar på MS rent politiskt kan ju inte vara så fel, eller?

  2. Det EPiServer Community stödjer är MetaWeblog (http://en.wikipedia.org/wiki/MetaWeblog), en standard för att uppdatera blogginlägg via webbtjänster. Live Writer är ett av de populäraste programmen för detta, men man kan även använda t ex iBlogger på en iPhone.

    Microsoft har deklarerat att de kommer stödja OpenID i framtiden, men innan det blir verklighet kan du dessvärre inte logga in med Windows Live ID. Vi har valt att fokusera på öppna standarder när det gäller identiteter.

Leave a Comment