Di.se tar betalt för mobilt innehåll?

In iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver, Paywall, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kontrakterade utvecklingspartnern Apegroup råder affärstidningen Dagens industri att ta betalt för innehållet. Content på Di.se ska vara så pass bra och unikt, enligt rådgivare från Apegroup.

Update: Apegroup’s VD Anders Graffman kontaktade MKSE.com och underströk att ett ”kanske” glömdes bort vid presentationen om betalinnehåll under Internetdagarna. Gruppen ger rekommendationer till klienter om innehåll bakom paywall, men i Di.se’s fall gällde det enbart ett exempel.

mobil_di

Den ganska tråkiga, PHP-skrivna versionen mobil.di.se eller m.di.se (Di.se är skriven i .NET) för mobiltelefoner och iPhone är redan begränsad med enbart toppnyheter, DiTV, Drömbilen, Börsen börsinformation samt ett fåtal av de senaste artiklarna. Annonser har fått en framlyft position.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fler titlar släppta på Bonnier News Business headless-platta

Di.se är även en bit inne i sitt enterprise EPiServer CMS 5 projekt. En del av Bonniers stora satsning på Microsoft-plattformen.

Leave a Comment