Drupal går Headless CMS, kopplas upp mot Alexa voice och In-Car UI

In Contentful, Drupal, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Drupals headless avknoppning är klar. Den fick det "Contentful"-klingande namnet Contenta och presenteras som en Drupal distribution med mer moderna API-egenskaper out-of-the box samt JSON API stöd. Det ska enkelt gå att koppla upp det huvudlösa CMS:et mot t ex Alexa Skill röststyrning eller en bils "in-car user interface".Drupal har liksom alla de större CMS:en en viss ångest över de fördelar headless CMS lyckats visa upp och attrahera kunder och byråer med på sistone. Contenta hoppas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment