Mobil konfigurator i fokus på nya Volkswagen.se, så satsar bilmärket online

In Adobe AEM, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter utsläpps-debaclet för snart två år sedan vågar Volkswagen så smått satsa på olika typer av egen marknadsföring och online marketing igen. En del av det är den nya svenska webbplatsen som släpptes lagom till sommaren. Den kallas en av de första satsningarna på den nya närvaron i Europa som Volkswagen rullat ut.Bilmärkets nya plattform används och nya Volkswagen.se har fått helt en helt ny design där större bildmaterial och tydligare copy ska vara viktiga delar. Allt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment