E-handelsbyrån växer med 30 procent, satsar på nya processer och inkludering

In E-handel, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Toxic vann nyligen uppdragen för Nilörngruppen, Innebandy.se (Umbraco) samt Svenska Orienteringsförbundet på Umbraco 10 och nu visar det sig att det e-handelsfokuserade företaget med 70 medarbetare vid tre kontor i Jönköping, Borås, och Anderstorp även växt med 30% under 2022. Detta via trettio nyanställningar.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Sedan hösten har Jennie Campbell-Webster, COO på Toxic, även drivit ett förändringsarbete på Toxic med processer som ska skapa mer effektivitet och kvalitet både internt och i leveranser till kund.

”– Idag räcker det inte att prata om att vara en inkluderande arbetsplats. Du måste aktivt förändra och skapa förutsättningar för hela organisationen. När vi nu är ett större bolag behöver vi se till helheten på ett mer strukturerat sätt.”

Säger Jennie Campbell-Webster, COO på Toxic.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Toxic öppnar upp i Göteborg, mer än fördubblar personalstyrkan