E-handelsbyrån Wipcore ska skapa byrågrupp, köper upp Right Thing United

In Nyheter, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handelsbyrån och produktbolaget (eNova) Wipcore AB har visat upp röda siffror senaste decenniet (förutom 2013-2011). De senaste två åren med tillsammans hela -20 Mkr på blott en 20 Mkr årlig omsättning. Detta trots ehandelns generella framfart och en allmän hysteri hos de flesta nischade branschkollegorna både i regionen och i landet. Men vill nu starta om på ny kula som “byrågrupp” genom att köpa upp en majoritet av kommunikationsbyrån Right Thing United i Göteborg. De jobbar med medierådgivning, marknadsundersökningar, studio för film och foto samt PR. Right Thing United AB omsätter 16,5 Mkr och har senaste två åren gått -1,2 Mkr back (bolaget gjorde en vinst på 100kkr för brutna 2019).

Vi har mer på samma ämne:  Clas Ohlson har erfarenhet av Amazon, CDO vill inte vara med. Ehandeln störtdyker, 39 procent sämre än väntat

I våras delade Göteborgsbyrån Wipcore upp egna verksamheten i två delar genom att

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.