E-handelsbyrån Wipcore ska skapa byrågrupp, köper upp Right Thing United

In Nyheter, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handelsbyrån och produktbolaget (eNova) Wipcore AB har visat upp röda siffror senaste decenniet (förutom 2013-2011). De senaste två åren med tillsammans hela -20 Mkr på blott en 20 Mkr årlig omsättning. Detta trots ehandelns generella framfart och en allmän hysteri hos de flesta nischade branschkollegorna både i regionen och i landet. Men vill nu starta om på ny kula som ”byrågrupp” genom att köpa upp en majoritet av kommunikationsbyrån Right Thing United i Göteborg. De jobbar med medierådgivning, marknadsundersökningar, studio för film och foto samt PR. Right Thing United AB omsätter 16,5 Mkr och har senaste två åren gått -1,2 Mkr back (bolaget gjorde en vinst på 100kkr för brutna 2019).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så tänker H&M digitalstrategiskt i nya, viktiga H&M Home

I våras delade Göteborgsbyrån Wipcore upp egna verksamheten i två delar genom attDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så tänker H&M digitalstrategiskt i nya, viktiga H&M Home


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon