Effektivare energianvändning bland Norrenergi kunder med ny digital portal på Umbraco

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har utvecklat en ny kundportal åt och tillsammans med Norrenergi AB. Den nya lösningen ska uppnått ett ökat användande med hela 54 procent inom verksamheten efter lansering. Detta tack vare bättre UX och ökad användarvänlighet. Den nya digitala lösningen bidrar till att effektivisera kundernas energianvändning – något som uppskattas av både användarna och miljön. Norrenergi stod inför utmaningen att öka intresse och medvetande om sina produkter och tjänster för att få sina befintliga kunder, privata...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon