Efter ”besvärlig” start släpper Konjunkturinstitutet nytt

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Konjunkturinstitutet har släppt en ny webbplats som ska vara präglad av enkelhet och tydlighet. Konjunkturinstitutet är en statlig myndighet under Finansdepartementet vars uppdrag är att skapa bra underlag för ekonomiska beslut för regering, institutioner och privata företag. De ville förändra designen och bygga responsiva SiteVision-mallar från grunden och Limepark fick hela ansvaret. "– Inför projektet lovade [Limepark] att vara "besvärliga" och ställa frågor kring önskad funktionalitet, att vi som kund skulle vara delaktig genom varje delprocess och att de inte ville...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.