Ett spindelnät av olika idrottskopplingar, nya SOK.se har släppts

In Nyheter, SiteVision, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sveriges Olympiska Kommittés SOK.se bestod innan det nya projektet påbörjades av 166 sidmallar, 1632 sidor, 9079 artiklar, 11842 bilder och 608 filer. Som dessutom var kopplade till varandra på flera komplexa sätt. Nu har Sveriges Olympiska Kommittés nya webbplats rensats upp, gjorts mobilvänlig och snabbare på en SiteVision av Limepark (stod för interaktionsdesign, grafisk form, mallbygge, specialfunktioner, integration och struktur). Projektets målsättning var att sok.se ska vara det ställe där besökarna känner att man får mest och bäst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.