EPiServer har sålt över 2000 licenser i England

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sälj- och twitteraktive Neal Perry på EPiServer UK i Rickmansworth är nöjd med att passerat 2000 sålda  EPiServer licenser inom öriket. Glada nyheter för CMS företaget som på stundande EPiServer UK Day väntas berätta mer om den lokala marknaden. Kunderna då? Här är Cazenove (utvecklad av IS Solutions), en av de senaste referenserna EPiServer gärna vill lyfta fram. Men visst är det en bit upp till samma namnkunniga A-liste referenser som på den svenska marknaden....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment