EPiServer relanserar Image Vault och X3 som Create+

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstromLämna en kommentar

EPiServer Create+ är inget nytt. Sommarnyhetstorkan och en säljdrive har föranlett EPiServer att relansera Meridium och DropIT:s populära EPiMore add-ons Image Vault och Extension X3 under det nya samlingsnamnet. Extension X3 template-redigeringsmallen kallas förenklat för "flash- och bildeditering" (i underkant väl). EPiServer Create+ inriktar sig till snabbredigerande webbmasters. Produkterna är anpassade för EPiServer CMS 5 (R1 / R2). En Administratörsutbildning samt en Produktintroduktion (för projektledare och säljare) i Create+ för 4000:- har även startat....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment