Flash syns äntligen i sökmotorerna

In Flash, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom4 Comments

Adobe meddelar att man har hittat på ett sätt för sökmotorerna att läsa SWF-filer och indexera all information som filen innehåller. Detta betyder att text, länkar etc. i en Flash-sajt eller flashdel av sajt kan indexeras. Google ska redan lanserat sitt stöd, Yahoo! ska vara klara inom kort. Tidigare har det funnit komplierade sätt att lista flashinnehåll för t ex Google. Men nu ska alltså skapad Flash per automatik kunna läsas av sökmotorer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vore intressant och se något exempel på en flash-sida som är indexerad, någon som kan bistå med en länk?

  2. Vore intressant och se något exempel på en flash-sida som är indexerad, någon som kan bistå med en länk?

  3. Hittade, synd att länken går direkt till SWF-en samt om SWF-en innehåller html-kod så trimmas inte det bort i sökresultatet. Detta är dock ett steg i rätt riktning.

  4. Hittade, synd att länken går direkt till SWF-en samt om SWF-en innehåller html-kod så trimmas inte det bort i sökresultatet. Detta är dock ett steg i rätt riktning.

Leave a Comment