Flash syns äntligen i sökmotorerna

In Flash, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom4 Comments

Adobe meddelar att man har hittat på ett sätt för sökmotorerna att läsa SWF-filer och indexera all information som filen innehåller. Detta betyder att text, länkar etc. i en Flash-sajt eller flashdel av sajt kan indexeras. Google ska redan lanserat sitt stöd, Yahoo! ska vara klara inom kort. Tidigare har det funnit komplierade sätt att lista flashinnehåll för t ex Google. Men nu ska alltså skapad Flash per automatik kunna läsas av sökmotorer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vore intressant och se något exempel på en flash-sida som är indexerad, någon som kan bistå med en länk?

  2. Vore intressant och se något exempel på en flash-sida som är indexerad, någon som kan bistå med en länk?

  3. Hittade, synd att länken går direkt till SWF-en samt om SWF-en innehåller html-kod så trimmas inte det bort i sökresultatet. Detta är dock ett steg i rätt riktning.

  4. Hittade, synd att länken går direkt till SWF-en samt om SWF-en innehåller html-kod så trimmas inte det bort i sökresultatet. Detta är dock ett steg i rätt riktning.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.