Ericsson utökar satsning på Salesforce Service Cloud och Sales Cloud

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I en ansträngning att bli mer kundorienterade och lära sig mer om sina användare och prospects ska svenska Ericsson utökat sina Salesforce installationer och sitt inhouse team på sistone. Ericsson är idag en Salesforce Sales Cloud och Salesforce Service Cloud användare och har även sedan nästan 15 år tillbaka CRM på molnplattformen. För Ericsson är en gammal trotjänare till Salesforce. De har varit kund ända sedan millennieskiftet med CRM-cases från Ericsson Microelectronics och Salesforce daterade år...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon